Armbalance | WORKSHOP €35,-

Wanneer:
18 oktober 2019 @ 19:00 – 21:00
2019-10-18T19:00:00+02:00
2019-10-18T21:00:00+02:00
Waar:
QUENO Sport & Fitness Westerbork
Hoofdstraat 55B
9431 AC Westerbork
Nederland
Kosten:
70,-
Contact:
QUENO Sportopleidingen

Arm balance workshop! Laat jezelf uitdagen en kom in balans tijdens deze uitdagende workshop!

Wil jij graag leren hoe je verschillende balanshoudingen doet op je handen en armen? Wil je je eigen grens verleggen en ervaren dat jij de controle hebt om in balans te blijven in diverse reguliere en ‘funky’ arm balance houdingen? Schrijf je dan nu in!

We werken aan goede opbouw en techniek om balance te ervaren en leren. Er zijn heel veel verschillende uitdagende houdingen waarbij je werkt met arm balance. Door oefeningen op de juiste manier op te bouwen en te werken met hulpmiddelen kun je leren om jezelf te verbeteren in arm balance asana’s. Tijdens de workshop zul je leren hoe je je goed voorbereid, kracht opbouwt, balans creëert en van daaruit diverse asana’s waarbij arm balance een rol speelt, uitvoert. Je leert de asana’s in verschillende differentiaties waardoor je binnen eigen tempo en mogelijkheden kunt ontwikkelen. Wanneer je de controle krijgt om in balans te blijven in arm balance houdingen kun je de houdingen verdiepen door rust en ontspanning te ervaren in deze houdingen…

Geloof jij niet dat je het kan? Wij wel… En als je Annemiek een beetje kent dan weet je dat je na deze avond zeker iets kan wat je vooraf niet kon!

Inbegrepen: Certificaat.

Doelstelling: Voorbereiding, opbouw en techniek eigen maken om diverse reguliere en funky arm balance houdingen te doen met en zonder hulpmiddelen.

Doelgroep: Yoga docenten, Sportinstructeurs, PoleFit instructeurs, CrossFit Trainers, Personal Trainer en een ieder die zich aangesproken voelt. Docenten opleiding of ervaring niet verplicht.

Opleiding op MBO niveau, duur 2,5 uur. Studiebelasting zelfstudie 2,5 uur. Workshop voor certificaat ‘Arm Balance’ van QUENO Sportopleidingen.

Vrijdag 18 okt 19.00-21.00 uur | Westerbork

AANMELDEN ARMBALANCE