Freestyler Instructor incl BOARD + Freestyler Pilates €349,-

Wanneer:
5 juni 2020 @ 09:00 – 14:30
2020-06-05T09:00:00+02:00
2020-06-05T14:30:00+02:00
Waar:
QUENO Sport & Fitness Westerbork
Hoofdstraat 55
9431 AC Westerbork
Nederland
Kosten:
349

Freestyler Instructor

Deze opleiding geven we in samenwerking met Functional Dynamics. We leren je in één dag alle in’s and out’s van de Freestyler. Basic moves, techniek en de vele toepassingen van Freestyler in jouw club. Aansluitend aan de Freestyler Instructor opleding van Functional Dynamics volgt de verdieping voor Pilates Instructeurs. Leer werken met de Freestyler als materiaal voor je reformer like Pilates groepslessen!  Als je nog geen Pilates instructeur bent kun je met de combinatie van Pilates Instructor en deze opleiding Pilates lessen en Pilates Freestyler lessen aanbieden. Meld je in dat geval ook aan voor de Pilates Instructor opleiding.

Freestyler Instructor Network

Wanneer je bij ons deze opleiding volgt krijg je meteen je eigen Freestyler set om hiermee te gaan trainen.  Op deze manier kun je je goed voorbereiden op je lessen en je ontwikkelen tot een internationale Freestyler professional!

Freestyler Pilates, de oplossing als je reformer-like lessen wilt aanbieden!

Aansluitend aan de Freestyler Instructor opleiding krijg je meteen de introductie en verdieping in het werken met de Freestyler als om nieuwe en inspirerende Pilates lessen te geven. De oplossing als je graag iets nieuws wilt aanbieden binnen de Pilates. Perfect om te gebruiken als groepsles product zonder te hoeven investeren in pilates banken (reformer). Om je meteen de mogelijkheid te geven je te ontwikkelen in jouw Freestyler docentschap krijg je je eigen Freestyler.

Waarom Freestyler Pilates?
De Freestyler is een geweldige aanvulling op de Pilates groepslessen. Het geeft een volledig nieuwe dimensie aan je lessen die verder gaat dan Pilates bodyshape alleen. Met Freestyler Pilates kun je een compleet nieuw Pilates concept starten en nieuwe lessen aanbieden. Het is de oplossing voor iedereen die graag Pilates reformer-style lessen wil aanbieden maar niet de ruimte en/of financiële middelen heeft om te investeren in reformers. Door te werken met de Freestyler kun je gebruik maken van de mogelijkheden van een vaste basis (board) gecombineerd met weerstandsbanden aan enkels/voeten handen/polsen. Hierdoor kun je een volledig nieuwe reeks oefeningen aanbieden geïnspireerd door traditionele reformer training van Joseph Pilates.

Deze opleiding betreft een opleiding van Freestyler (Functional dynamics) onder leiding van QUENO Sportopleidingen, gecombineerd met de verdieping Freestyler Pilates van QUENO Sportopleidingen. Wanneer je je aanmeld voor deze dag kies je automatisch voor de COMBO PACKAGE waarbij je zowel de opleiding tot Freestyler Instructor als de Freestyler set krijgt. Na deze dag kun je gebruik maken van de mogelijkheid om meer borden aan te schaffen om dit in groepsverband aan te bieden of bijvoorbeeld met aanschaf nog een tweede bord exclusieve PT trainingen te kunnen aanbieden. Je betaald alleen eenmalig voor de combo deal vervolgens zit je niet vast aan een licentie of extra kosten. Wel is er de mogelijkheid om te kiezen voor een Franchise mogelijkheid als je kosten wilt spreiden. Lees hier onder meer.

Get your members hooked met Freestyler!
Vraag je je af hoe je huidige en toekomstige leden naar het sportcentrum krijgt? Zij zijn hardwerkende mensen, net als wij, met beperkte tijd en onbeperkte wensen. Zij moeten gemotiveerd worden en blijven… geïnspireerd. Zij willen veelzijdigheid en diversiteit in hun workout. Maar voornamelijk willen zijn resultaten zien. En liefst zo snel mogelijk.

Dit is wat Freestyler kan doen:

 • Een nieuwe ervaring brengen in de sportschool, die leuk is, effectief en voor iedereen toegankelijk.
 • Het bieden van talloze oefeningen voor verschillende doelgroepen.
 • Een workout bieden voor het hele lichaam onder constante weerstand, met waanzinnige resultaten die je leden motiveren om door te gaan.
 • De mogelijkheid voor het vragen van een afzonderlijke vergoeding naast het lidmaatschap, met de toevoeging van een nieuwe aanpak aan het lesrooster.

Betrouwbare weerstandsbanden, bevestigd aan alle vier ledematen. Geleid door het anti-slip Freestyler board; Weerstand creërend in alle richtingen; Maakt dat iedere beweging telt!

Functional dynamics: Wij zijn bevoorrecht om Annemiek en Ron aan boord te hebben als Freestyler Education Specialists (FES). Hun kennis en energie bieden onze Freestyler gemeenschap geweldige begeleiding en steun.

Annemiek: “Om gezondheid te bereiken moet je drie dingen samenvoegen: voeding, beweging en mentale ontspanning. Door mensen op te leiden tot goede docenten is het bereik veel groter dan wanneer ik alleen zelf groepen begeleid. Daarom ligt mijn passie bij de opleidingen. Happy & healthy.”

We are on a mission to tone up our planet
Tegenwoordig leven we in overvloed. Er is teveel van alles. Het enige waar er niet genoeg van is, is tijd. Onze geëvolueerde levensstijl heeft geleid tot een gebrek aan beweging en overmaat aan (ongezonde) voeding. Overheden, zorgverzekeraars, scholen, werkgevers… meer en meer organisaties erkennen het belang van fitnesscentra in de strijd voor een fitter en gezonder leven. En dat doen wij ook. Wij hebben jouw hulp nodig om meer mensen gezond te krijgen. Om onze actieve, fitte gemeenschap te doen groeien.

Wij hebben jouw hulp nodig voor onze missie: ‘to tone up our planet’.
Wat zit er voor jou in? Freestyler Super Toning FRANCHISETM  bevat alle benodigdheden om Freestyler lessen in jouw sportschool te organiseren: de uitrusting, indeling van de ruimte, educatie en continue support van ons in de vorm van trainingen. (Choreografie), opleiding en marketing. Freestyler – Functional Dynamics heeft een ruim assortiment aan producten en diensten en een groeiende gemeenschap van enthousiaste Freestylers.

UITRUSTING

 • Freestyler Super Toning System
 • opbergsysteem
 • opvouwbare mat
 • Freestyler fitness fashion

SUPPORT

 • start-up support (stap voor stap plan)
 • veel, heel veel workouts
 • Freestyler gemeenschap
 • garantie

OPLEIDING

 • Opleiding tot Freestyler Instructor & Freestyler Pilates Instructor
 • Freestyler Instructor Network (FIN)
 • Choreografieën met ‘Learn the moves’ tutorials

MARKETING

 • on- en offline promotie
 • materialen voor in de zaal
 • give aways
 • evenementen

KOSTEN | Franchise
Om onze Freestyler Franchise partner te worden, kun je kiezen voor ons classic franchise pakket tegen een maandelijkse vergoeding. Je ontvangt Freestyler sets, instructeurs outfit, marketing materialen and educatie support. Het biedt een makkelijke start, zonder het maken van een initiële investering. Ook kun je kiezen voor een eenmalige aanschaf zonder additionele kosten. Deelname aan het Freestyler Network Nederland is gratis. Een Freestyler set kost €165,- ex btw, bij aanschaf van meerdere sets kun er korting gegeven worden. Offerte aanvragen info@freestyler.net

CLASSIC FRANCHISE – GEEN INITIËLE INVESTERING
Prijs per Freestyler set (1 persoon) per maand: 12 EUR + BTW (indien van toepassing)
Als het klassieke franchise pakket niet is wat je zoekt, heb je de mogelijkheid tot aankoop van het aantal Freestyler sets, voor een eenmalige investering zonder verdere licentiekosten.

FRANCHISE MET AANKOOP VAN UITRUSTING
Prijs per Freestyler set: 165,- EUR + BTW
Of je nu het klassieke franchise pakket overweegt, of de voorkeur geeft aan aankoop; je kunt rekenen op onze toegewijde support, omdat de voortgang van onze missie profiteert van jouw succes!

Inhoud opleiding:
Deel 1: Introductie van het Freestyler workout systeem
Deel 2: Freestyler les (Presentatie van de Freestyler choreografie)
Deel 3: Functionele anatomie & oefeningen (Cardio, kracht en balans modules)
Deel 4: Korte presentatie van de verschillende vormen van gebruik (Personal training, pilates, dans, rehabilitatie, sport)
Deel 5: Zakelijke oplossingen en best practices (De invoering van het workout-systeem)
Deel 6: Freestyler Pilates (alleen voor Pilates instructeurs!)

Inbegrepen:
Cursusmap Freestyler van Functional dynamics, Freestyler Instructor certificaat van Functional dynamics & Freestyler Pilates certificaat van QUENO Sportopleidingen bij positieve afronding van het Pilates programma . (Combo deal is inclusief Freestyler Instructor opleiding, Freestyler set en extra’s, en Freestyler Pilates voor Pilates Instructeurs) Bij positieve afronding van de opleiding wordt je deel van het Freestyler Network Nederland en mag je Freestyler aan bieden in jouw regio.

Doelstelling:
Leren werken met de Freestyler en deze inzetten als effectieve vernieuwende training binnen de club. Pilates lessen kunnen geven met gebruik van de Freestyler.

Doelgroep:
Groepsfitness instructeurs / Fitness professionals, Personal trainers / Club eigenaren of managers / Distributeurs van sportartikelen / Business partners. Verdieping Freestyler Pilates is alleen voor Pilates Instructeurs.Je bent van harte welkom je aan te melden voor de Pilates Instructor opleiding te samen met deze opleiding. Na afronding van beide opleidingen krijg je je certificaten.

Opleiding op MBO niveau, duur 1 dag, studiebelasting totaal 10 uur inclusief zelfstudie, opleiding voor certificaat “Freestyler instructor” van QUENO Sportopleidingen/Functional dynamics.

PILATES COMBO DEAL: Inhoud opleiding tot Freestyler Instructor van Functional dynamics, 1 Freestyler set (bord, mat, 2 handcuffs, 2 ankle cuffs, freestyler mini bag met daarin 3 medium tubes en 3 easy tubes.) Verdieping Freestyler Pilates. Aansluiting bij het Freestyler Instructor Network Nederland & België (gratis)

AANMELDEN Freetsyler Instructor incl Freestyler set & Freestyler Pilates opleiding

Meer informatie over Freestyler en additionele materialen:  www.freestyler.net