GRATIS Pre-teacher workshop Aruba

Wanneer:
8 december 2019 @ 09:00 – 11:00
2019-12-08T09:00:00+01:00
2019-12-08T11:00:00+01:00
Waar:
MyFitness ARUBA
My Fitness L.G. Smith Blvd
Oranjestad
Kosten:
Gratis

Wil jij anderen inspireren en motiveren door les te geven?
Deze ochtend laten we je kennismaken met de docenten opleidingen die we volgende week in Aruba geven. De ochtend is bedoeld voor iedereen die die interesse heeft in mobiliteit verbetering, Pilates en Yoga. Als je overweegt om Yoga of Pilates les te gaan geven, of je bent docent en je wilt je verdiepen is deze workshop een prima kennismaking voor je. Sportinstructeurs die meer willen leren over bindweefsel en wat mobiliteit kan betekenen voor de sporttraining kunnen tijdens de workshop ook kennismaken met de mogelijkheden die QUENO Sportopleidingen te bieden heeft. Fanatieke sporters die hun eigen vaardigheden willen verbeteren en kennis willen verbreden zijn ook van harte welkom bij deze gratis workshop. We leggen uit wat de opleidingen inhouden en wat mobility voor je kan doen.

Pre-teacher workshop
Je maakt deze ochtend kennis met Pilates, Yoga en bindweefsel mobiliteitstechniek door met de les mee te doen. Vervolgens krijg je uitleg over QUENO Sportopleidingen Aruba. We vertellen over de opleidingen die we in december aanbieden, en hoe we werken tijdens onze korte, no-nonsense opleidingen. We hebben nog ruimte in onze agenda voor opleidingen in Aruba dus ook verzoekjes komen ter sprake.

We geven je graag persoonlijk advies als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt voldoende tijd om vragen te stellen en je zult deelnemen aan de les. Neem je sportkleding mee, je notitieblok en positieve vibes voor een leuke en inspirerende ochtend gevuld met YOGA, PILATES, opleidingen en meer…

Waarom QUENO Sportopleidingen?
-Kort & Intensief
-Eigen tempo, losse modules
-Groot aanbod in Yoga-, Pilates-, Kinder- & Fitness opleidingen
-Erkenning Yoga Alliance International, CRKBO & Registerleraar*
-Kleine groepen en prettige sfeer

Meld je nu aan om deel te nemen aan de gratis pre-teacher training op zondagochtend 8 december 2019!

Locatie: My Fitness L.G. Smith Blvd, Oranjestad, 09.00-11.00 AM

Mail naar info@quenosportopleidingen.nl of Whatsapp +31639427400

Lees meer over locatie ARUBA