GRATIS Pre-teacher workshop Yin Yoga & Mobility

Wanneer:
8 december 2018 @ 10:00 – 12:00
2018-12-08T10:00:00+01:00
2018-12-08T12:00:00+01:00
Waar:
MyFitness ARUBA
My Fitness L.G. Smith Blvd
Oranjestad
Kosten:
0
GRATIS Pre-teacher workshop Yin Yoga & Mobility @ MyFitness ARUBA

Wil jij anderen inspireren en motiveren door les te geven?
Deze ochtend laten we je kennismaken met de docenten opleidingen die we volgende week in Aruba geven. De ochtend is bedoeld voor iedereen die die interesse heeft in mobiliteit verbetering met Yin Yoga. Als je overweegt om Yin yoga te gaan geven, of je bent docent en je wilt je verdiepen in Yin is deze workshop een prima kennismaking voor je. Sportinstructeurs die meer willen leren over bindweefsel en wat Yin Yoga techniek kan betekenen voor de sporttraining kunnen tijdens de workshop ook kennismaken met de mogelijkheden die QUENO Opleidingen te bieden heeft. Fanatieke sporters die hun eigen vaardigheden willen verbeteren en kennis willen verbreden zijn ook van harte welkom bij deze gratis workshop. We leggen uit wat de opleiding tot Yin Yoga Docent inhoud en wat de opleiding Mobility door middel van Yin voor je kan doen.

Pre-teacher workshop
Je maakt deze ochtend kennis met Yin Yoga door met de Yin les mee te doen. Vervolgens krijg je uitleg over QUENO Opleidingen Aruba. We vertellen over de opleidingen die we in december aanbieden, andere opleidingen en over Freestyler. Freestyler is een board met tubes welke zeer geschikt is voor groepstraining, cardio en core maar ook als methode voor PT en Pilates. We hebben nog ruimte in onze agenda voor opleidingen in Aruba dus ook verzoekjes komen ter sprake.

We geven je graag persoonlijk advies als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt voldoende tijd om vragen te stellen en je zult deelnemen aan de Yin Yoga les. Neem je sportkleding mee, je notitieblok en positieve vibes voor een leuke en inspirerende ochtend gevuld met YOGA, opleidingen en meer…

Waarom QUENO Opleidingen?
-Kort & Intensief
-Eigen tempo, losse modules
-Groot aanbod in Yoga, Pilates, Kinderen & Fitness opleidingen
-Erkenning Yoga Alliance International, CRKBO & Registerleraar*
-Kleine groepen en prettige sfeer

Meld je nu aan om deel te nemen aan de gratis pre-teacher training op zaterdagochtend 8 december 2018!

Locatie: My Fitness L.G. Smith Blvd, Oranjestad, 10.00-12.00 uur.