Docent Kinderyoga €359,- 0 t/m 6 jaar
10:00 6 juni 2020 to 14:00 7 juni 2020
QUENO Westerbork, Hoofdstraat 55


“Geef jonge kinderen (en hun ouders) een rust & aandacht moment door Kinderyoga”

Intensieve tweedaagse opleiding om yoga lessen te leren geven aan kinderen tot en met 6 jaar. In de opleiding leer je kinderyoga houdingen (asana’s), lesopbouw, ontspanning, werken met aandacht, fantasie en expressie. De kinderyoga zorgt voor rust, mogelijkheid tot expressie, lenigheid en het geeft een aandachtsmoment voor het kind. Bij ouder en kind yoga leer je ook werken met oefeningen om hechting en de band tussen ouder en kind te versterken.

Inhoud:
Asana’s (Yoga houdingen) en hoe deze te verwerken in een kinderyoga les , kinderzonnegroet, ontspanningsoefeningen, aandachtstraining voor kinderen, lesopbouw, thema’s en fantasie, verwerking, opwarmen en eindontspanning.

Inbegrepen:
Cursusmap, certificaat

Doelstelling:
Zelfstandig Kinderyoga en ouder – kind Yoga lessen kunnen verzorgen met de juiste opbouw, thema (werken met fantasie), aandacht voor ademhaling en ontspanning en juiste yoga techniek. Kennen van basis kinderyoga asana’s, kinderzonnegroet, werken met fantasie, aandachtstraining en ontspanningsoefeningen. Positief stimuleren en begeleiden van kinderen (en ouders) tijdens de les.

Doelgroep:
Iedereen met lesgeef ervaring of Yoga ervaring. Yoga opleiding niet vereist maar we adviseren dit wel. Hiervoor is de Docent Yoga een geschikte vooropleiding. Mensen die alleen werken met kinderen hebben veel aan Docent Kleuterdans en Dreumesdans als vooropleiding.

Opleiding op MBO niveau, duur 2 dagen. Studiebelasting zelfstudie 10 uur. Opleiding tot certificaat ‘Docent Kinderyoga’ van QUENO Sportopleidingen.

Data:  zaterdag 29 mei 10.00-16.00, zondag 29 mei 0900-14.00

Kosten: 359,00

Als je wilt blijven overnachten kun je voor 119,- een superior room boeken bij De Ruyghe Venne. Totaal kosten zijn dan 406,07 euro voor opleiding en overnachting.

 

Organizer

Schedule

  • 10:00 - 16:00 : zaterdag 29 mei, Westerbork
  • 09:00 - 14:00 : zondag 30 mei, Westerbork

Export

Location

Share our event