Docent Power Yoga WEEKEND €675,-
15:30 21 augustus 2020 to 14:30 12 september 2020
QUENO Westerbork, Hoofdstraat 55

Wat kun je verwachten tijdens de opleiding?
Docent Power Yoga is de opleiding voor mensen die in een korte tijd gedegen Power Yoga lessen willen leren geven. We werken met de basis uit Ashtanga, de eerste serie, aangepast tot intensieve en effectieve Power yoga.

Power Yoga is een vorm van Yoga die onder andere veel in sportscholen wordt gebruikt. Hierbij gaat het om oefenreeksen waarbij het accent ligt op kracht en lenigheid. Power Yoga is ontstaan in de USA en betreft een modificatie van de originele Ashtanga Yoga uit India.

Omdat het niet de officiële reeksen van K. Pattabhi Jois betreft maar aangepaste reeksen is deze vorm bij uitstek geschikt voor de doelgroep waaraan wij lesgeven: Westerse mensen die veelal een andere lichaamsbouw hebben dan de mensen uit India. De opleiding tot Docent Power Yoga is dan ook hierop gebaseerd.

Inhoud opleiding Docent Power Yoga
Yoga reeksen volgens methode Power Yoga, zonnegroet, ademhalingsoefeningen (Pranayama), meditatie/aandachtstraining en lesopbouw.

Inbegrepen
Cursusmap, QUENO Sportopleidingen diploma (telt als 80 uurs voor CYT200 en CYT500 van Yoga Alliance International) bij positieve afronding van de opleiding. (Brief ter bevestiging van deelname wanneer je er voor kiest geen examen te doen)

Doelstelling voor de studenten
Zelfstandig Power Yoga lessen kunnen verzorgen met de juiste opbouw methodiek, ademhalings- en houdingstechniek en ‘flow’. Kennen van basis reeks, pranayama oefeningen, zonnegroet en aandachtstraining. Corrigeren en begeleiden van klanten tijdens de les.

Doelgroep opleiding Docent Power Yoga
Iedereen met lesgeef ervaring of Yoga ervaring.

Organizer

Schedule

  • 09:00 - 15:30 : vrijdag 21 augustus, Westerbork
  • 10:00 - 14:00 : zaterdag 22 augustus, Westerbork
  • 09:00 - 15:30 : vrijdag 11 september, Westerbork
  • 10:00 - 14:00 : zaterdag 12 september, Westerbork

Ticket Detail

Export

Location

Share our event