Freestyler Pilates €269,- | ONLINE EDUCATION Engelstalig
09:30 19 februari 2022 to 16:00 5 februari 2022
QUENO Westerbork, Hoofdstraat 55

Freestyler Instructor

Deze opleiding geven we in samenwerking met Functional Dynamics. We leren je in één dag alle in’s and out’s van Freestyler Pilates. Leer werken met de Freestyler als materiaal voor je reformer like Pilates groepslessen!  Als je nog geen Pilates instructeur bent kun je met de combinatie van Pilates Instructor en deze opleiding Pilates lessen en Pilates Freestyler lessen aanbieden. Meld je in dat geval ook aan voor de Pilates Instructor opleiding. Als je nog geen Freestyler instructeur bent neem vooraf aan je aanmelding contact op met info@quenosportopleidingen.nl in verband met je voorbereiding op deze opleiding.

Freestyler Pilates, de oplossing als je reformer-like lessen wilt aanbieden!

Leer werken met de Freestyler om nieuwe en inspirerende Pilates lessen te geven. De oplossing als je graag iets nieuws wilt aanbieden binnen de Pilates. Perfect om te gebruiken als groepsles product zonder te hoeven investeren in pilates banken (reformer). Ook interessant om één op één aan te bieden in Personal Training sessies. Vanwege het ideale formaat is de Freestyler goed te gebruiken om thuis trainingen te geven. Heb je nog geen Freestyler? Kijk hier voor meer informatie om je eigen set aan te schaffen!

Waarom Freestyler Pilates?
De Freestyler is een geweldige aanvulling op de Pilates groepslessen. Het geeft een volledig nieuwe dimensie aan je lessen die verder gaat dan Pilates bodyshape alleen. Met Freestyler Pilates kun je een compleet nieuw Pilates concept starten en nieuwe lessen aanbieden. Het is de oplossing voor iedereen die graag Pilates reformer-style lessen wil aanbieden maar niet de ruimte en/of financiële middelen heeft om te investeren in reformers. Door te werken met de Freestyler kun je gebruik maken van de mogelijkheden van een vaste basis (board) gecombineerd met weerstandsbanden aan enkels/voeten handen/polsen. Hierdoor kun je een volledig nieuwe reeks oefeningen aanbieden geïnspireerd door traditionele reformer training van Joseph Pilates.

Deze opleiding betreft een opleiding van Freestyler (Functional dynamics) onder leiding van QUENO Sportopleidingen, gecombineerd met de verdieping Freestyler Pilates van QUENO Sportopleidingen. Wanneer je je aanmeldt voor deze dag kies je automatisch voor de COMBO PACKAGE waarbij je zowel de Pre-Freestyler education (online via besloten portal) en Freestyler Pilates Instructor (datum staat onderaan) opleiding krijgt. Je betaald alleen eenmalig voor de combo deal vervolgens zit je niet vast aan een licentie of andere extra kosten.

Inbegrepen:
Hand-out pre-teacher training, Pre-teacher training online via Freestyler Official site, Cursusmap Freestyler Pilates, dagopleiding online via ZOOM Freestyler Pilates Instructor, Freestyler Pilates Instructor certificaat bij positieve afronding van het Pilates programma.

Doelstelling:
Leren werken met de Freestyler tijdens Pilates lessen en deze inzetten als effectieve vernieuwende training binnen de club. Pilates lessen kunnen geven met gebruik van de Freestyler.

Doelgroep:
Pilates instructeurs, Groepsfitness instructeurs / Fitness professionals, Personal trainers / Club eigenaren of managers / Distributeurs van sportartikelen / Business partners.

Verdieping Freestyler Pilates is alleen voor Pilates Instructeurs. Je bent van harte welkom je aan te melden voor de Pilates Instructor opleiding te samen met deze opleiding.

Opleiding op MBO niveau, duur 1 dag, studiebelasting totaal 10 uur inclusief zelfstudie, opleiding voor certificaat “Freestyler instructor” van QUENO Sportopleidingen/Functional dynamics. Online voorbereiding studiebelasting 5 uur.

ENGLISH EDUCATION | DATA: Zaterdag 19 februari 10:30-16:00 online opleiding ENGELS-talig. Let op verplichte online voorbereiding via link door middel van thuisstudie. Heb je nog geen Freestyler? Lees hier meer.

Meer informatie over Freestyler en additionele materialen:  www.freestyler.net

 

 

Organizer

Ticket Detail

Export

Location

Share our event