GRATIS Headstand workshop bij bestelling andere opleiding
19:00 to 21:00 - 20 maart 2020
QUENO Westerbork, Hoofdstraat 55

Krijg deze workshop GRATIS door een andere opleiding te boeken! Gebruik deze link alleen als je tegelijk met deze workshop een betaalde opleiding boekt. Wil je alleen de workshop en geen opleiding? Volg dan deze link voor de betaalde optie

Headstand workshop! Laat jezelf uitdagen tijdens deze leuke acrobatische workshop!

Wil jij graag leren hoe je verschillende headstands doet en aanleert aan anderen? Wil je je eigen grens verleggen en wil je ook anderen deze ervaring bieden? Dan is deze avond echt voor jou! De opleiding is in eerste instantie voor docenten en toekomstig docenten maar als jij geen docentschap ambieert maar wel graag de headstands onder de knie krijgt ben je ook van harte welkom.

We werken aan goede techniek om de headstand te leren. Als je al een of meerdere headstands onder de knie hebt leer je in deze workshop hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen op dit gebied. Als je de headstand nog nooit gedaan hebt is dit je kans om de eerste stap te zetten en anderen hierbij te helpen. Je leert hoe je de headstand juist opbouwt, voorbereid en werken met hulpmiddelen.

Het beloofd een leuke acrobatische avond te worden!

Doelstelling: Headstand op diverse manieren, zelf leren, eigen techniek verbeteren en leren begeleiden/doceren

Doelgroep: Yoga docenten, Sportinstructeurs, PoleFit instructeurs, CrossFit Trainers, Personal Trainer en een ieder die zich aangesproken voelt. Docenten opleiding of ervaring niet verplicht.

Afronding: Deelnemers certificaat van QUENO Sportopleidingen

Opleiding op MBO niveau, duur 2 uur.

Boek door hiernaast op de oranje knop te drukken!

Organizer

Ticket Detail

Export

Location

Share our event