Yoga Pranayama (ademhaling) €198,- | DAGOPLEIDING
09:00 to 14:30 - 29 augustus 2021
QUENO Westerbork, Hoofdstraat 55

Pranayama’s & Asana’s

Je geeft al yoga les en je bent toe aan vernieuwing en verdieping. Tijdens deze dag gaan we dieper in op je achtergrond van de verschillende asana’s (yoga houdingen) Je leert op een andere manier kijken naar je lesopbouw en flow en om je lessen specifiek in te richten op een bepaalde doelstelling. Hierbij kun je denken aan rust en harmonie creëren in een drukke periode. Verder leer je een aantal nieuwe asana’s die nog niet aan bod zijn gekomen tijdens de docentenopleiding Docent Yoga en Docent Poweryoga. Deze asana’s zijn zowel van hogere intensiteit als juist minder intensief zodat ze zijn in te zetten zijn tijdens lessen voor diverse doelgroepen.

Inhoud:

We gaan in op Pranayama, ontspanning en ademhaling in het algemeen. Pranayama is eigenlijk een meditatievorm die rust geeft en gezondheid brengt. Er zijn heel veel verschillende technieken en doelstellingen binnen pranayama en ook daar gaan we dieper op in. Je gaat veel oefeningen in de praktijk doen. Je leert welke pranayama je het beste in kunt zetten op welk moment. Gericht op meer energie of juist rust. De yoga verdieping Pranayama is geschikt voor yoga docenten maar ook voor mensen die werken met anti-stress programma’s. Je kunt de kennis op verschillende gebieden inzetten om meer mensen te helpen tot ontspanning en gezondheid.

Inbegrepen:

Cursusmap en certificaat.

Doelstelling:

Uitbreiden kennis van Yoga. Uitbreiden kennis van ademhalingstechniek en reeks aan Pranayama oefeningen. Uitbreiden kennis van asana’s inclusief juiste uitvoering en lesgeven.

Doelgroep:
Iedereen met lesgeef ervaring of Yoga ervaring. Yoga docenten, MindFit Instructeurs, Coaches

NB: Deze opleiding is onderdeel van Yoga Alliance International CYT200 en CYT500

Kleine groepen, intensieve training, veel praktijk en persoonlijke aandacht!

Zondag 29 augustus 09:00-14:30 uur

Organizer

Export

Location

Share our event