Sunsalutations & more €198,-
10:00 to 15:30 - 27 februari 2021
QUENO Westerbork, Hoofdstraat 55

Leer zonnegroeten (Sunsalutations) in te zetten op verschillende manieren en met verschillende doelstellingen en nog veel meer!

Je bent toe aan verdieping, vernieuwing en inspiratie… Leer meerdere zonnegroeten om te variëren en in te spelen op de verschillende niveaus in je yoga lessen. Zonnegroeten worden gebruikt als opwarming voor een volledige les maar ook als volledige sessie bijvoorbeeld in de ochtend na het opstaan. Door de zonnegroet op verschillende manieren te leren uitvoeren kun je beter inspelen op je doelgroep en verschillende niveau’s. Geef je geen Yoga maar gebruik je Yoga binnen een andere sportdiscipline? Ook dan is deze opleiding geschikt voor jou.

Tevens leer je een reeks aan extra asana’s voor je lessen die je meteen in de praktijk kan brengen. Nieuwe technieken en uitdagingen binnen de yoga. Zowel intensieve als asana’s die makkelijker uit te voeren zijn, dus ook daarin richten we op verschillende doelgroepen en de mogelijkheid tot differentiëren in je lessen. Naast de intensieve praktijk is er aandacht voor theorie. We gaan dieper in op achtergronden en Yoga in het algemeen. Leer de inhoud van verschillende stijlen kennen, begrijpen en toelichten. Dit helpt je om de Yogaleer beter te begrijpen en verschillen tussen de diverse vormen te herkennen en uitleggen.

Een inspirerende (en verwarmende) dag om vernieuwing en groei te creëren in je lessen.

Inbegrepen:
Opleidingsmap en certificaat.

Doelstelling:
Uitbreiden kennis van Yoga. Zonnegroeten op verschillende niveau’s & inzetten als losse oefening of warming-up, Asana’s, Yoga techniek

Doelgroep:
Yoga docenten, Pilates Instructeurs, Personal trainer, PoleFit instructeurs, Iedereen die werkt of wil werken met de zonnegroet als sessie of warming-up.

Opleiding op MBO niveau, duur 1 dag. Studiebelasting zelfstudie 10 uur. Opleiding voor certificaat ‘Sunsalutations’ van QUENO Sportopleidingen. Opleiding is voor iedereen toegankelijk en telt mee als onderdeel van CYT200 en CYT500 van Yoga Alliance International voor docenten die de Internationale Certificering willen behalen.

Zaterdag 27 februari 2021 | 10.00-15.30 | Westerbork | 198.00

Organizer

Ticket Detail

Export

Location

Share our event