PoleFit Instructor

Leer in twee dagen om een goede beginnerscursus PoleFit aan te bieden, sport technieken voor het vervolg en behaal je erkende certificaat als PoleFit Instructor

tijdsduur

2 DAGEN

STUDIEBELASTING

15 UUR

NIVEAU

MBO

prijs

€ 325,-

CERTIFICAAT

BRANCHE ERKEND, INGESCHREVEN BIJ CRKBO

PoleFit (Pole Dance/Paaldansen) is een combinatie van kracht- en cardiotraining. Het is een acrobatische workout in de paal. In de korte en intensieve tweedaagse opleiding tot PoleFit Instructor leer je de basistechnieken van PoleFit voor beginners en hoe je dit veilig kunt aanleren aan je cursisten. In de opleiding gaat het vooral om techniek. Krachtopbouw creëer je door met de juiste techniek zelf te gaan trainen na afloop van de opleiding. Leer in korte tijd spectaculaire draaien en choreografieën. Verbeter je spieruithoudingsvermogen, stabiliteit, core en word zelfverzekerder door PoleFit.

Wat kun je verwachten tijdens de opleiding?

Heb je al ervaring met Pole? Dan is deze opleiding tot PoleFit Instructor geschikt voor je om met de juiste techniek les te gaan geven. Geen ervaring met Pole maar wel sportief en/of instructeur in een andere discipline? Ook dan is deze opleiding tot PoleFit Instructor voor jou geschikt. Dan leer je de beginselen om basis lessen PoleFit te gaan geven.
queno-opleidingen-polefit-2
queno-opleidingen-polefit-1

Inhoud opleiding PoleFit Instructor

Het is een leuke les voor het sportcentrum waarbij controle over je lichaam een grote rol speelt. Tijdens PoleFit span je romp- (core), arm- en beenspieren aan in andere houdingen dan je tijdens reguliere groepslessen gewent bent. Doordat de paal verticaal staat werk je met ander spiergebruik door de zwaartekracht. Door te werken op muziek kun je mooie choreografieën maken waardoor het een geweldige nieuwe uitdaging is voor je cursisten!

Inbegrepen

Handout en certificaat

Doelstelling voor de studenten

Zelfstandig beginners lessen kunnen verzorgen met de juiste opbouw en techniek.

Doelgroep opleiding PoleFit Instructor

Sportinstructeurs, ervaring met PoleFit is niet nodig.