Power Pilates

Leg de lat iets hoger, zowel voor je studenten als voor jezelf

3 UUR

MBO

155,-

Branche erkent,
ingeschreven bij CRKBO

Wat kun je verwachten tijdens de opleiding?

Pilates the new way! Power Pilates is werken op opzwepende muziek, ook wel bekend als up tempo Pilates voor gevorderden. In deze opleiding tot Power Pilates Instructeur krijg je nieuwe ideeën, combinaties en extra ondersteuning in techniek. Geschikt voor gevorderde doelgroepen of als onderdeel van je les in half gevorderde groepen. Tijd voor afwisseling? Wil je eens iets anders dan de lessen die je al langere tijd geeft? Power Pilates geeft je nieuwe energie voor je lessen!
JIJ_9075 (2)
JIJ_9034 (2)

In een avond een volledig nieuwe methode leren om Pilates aan te bieden. Je werkt met dezelfde oefenngen die je al kent maar op een heel andere mnaier waardoor het ook voor je leerlingen weer een motivatie boots zal brengen. Voordeel hiervan is dat je de enorm effectieve houdingen blijft herhalen maar door de nieuwe aanpak toch de spieren op een andere manier zal stimuleren. De methode is geschikt voor mensen met meer ervaring in Pilates maar als jouw doelgroep nog niet zo heel ervaren is kan je dit ook gebruiken met basis oefeningen waardoor je hen de ruimte geeft nog meer ervaring op te doen in de houdingen en techniek van Pilates. Het betreft een opleiding voor docenten. We gaan daarom niet echt werken met praktijk lesgeven maar zelf ervaren en dit vertalen naar je eigen groepen. Heerlijke avond dus waarin jij ook lekker kan deelnemen aan een effectieve en vernieuwende  Pilates workout!

Inhoud opleiding Docent Power Pilates

Pittige Power Pilates workout
Warming-up ideeën
Techniek bijscholing
Nieuwe les invulling met herkenbare oefeningen en persoonlijke tips

Inbegrepen

Cursusmap en certificaat.

Doelstelling voor de studenten

Power Pilates lessen kunnen verzorgen waarbij gebruik wordt gemaakt van up-tempo muziek. Leren om passende choreografie te maken die niet afdoet aan de methode Pilates maar juist meer verdieping brengt.

Doelgroep opleiding Power Pilates

Pilatesinstructeurs.

Power Pilates als jij MEER UIT PILATES wilt halen...

Schrijf je nu in
Pre Pilates Workshop

get up & get in