Pilates Advanced

Voor degene die toe is aan meer variatie!

tijdsduur

1 DAG

STUDIEBELASTING

8 UUR

NIVEAU

MBO

prijs

€ 187,-

CERTIFICAAT

CRKBO & BRANCHE ERKEND

Wat kun je verwachten tijdens de opleiding?

Je bent Pilates instructeur en het is tijd voor een stapje extra. Nieuwe oefeningen, hogere belasting, meer variaties en combinaties. Nieuwe mogelijkheden zonder gebruik van materialen. Tevens goede fresh up van Pilates Instructor opleiding. Met de Advanced leer je een compleet nieuwe reeks aan oefeningen die meer uitdagend zijn en een geschikte aanvulling op de basis reeks die je al kent. De oefeningen zijn geschikt om je lessen afwisselend te houden, nieuwe uitdagingen te bieden en ook de mensen die al meer gevorderd zijn weer volledig uit te dagen. Voor jezelf is deze opleiding ook een uitdaging, je zult weer spieren voelen en oefeningen ervaren die je uit je comfort zone halen waardoor je weer vol enthousiasme en gemotiveerd lessen zult geven. Tijd voor een nieuwe boots? GO ADVANCED!

queno-sportopleidingen-pliates-instructeur-3

Inhoud opleiding Docent Pilates Advanced

Theorie
Nieuwe oefeningen en uitgangshoudingen
Variatie in spierbelasting
Oefenreeksen

Inbegrepen

Cursusmap en certificaat.

Doelstelling voor de studenten

Advanced Pilates lessen kunnen verzorgen voor gevorderden. Hierbij werken met met de juiste opbouw methodiek, techniek en aanwijzingen

Doelgroep opleiding Docent Pilates Advanced

Pilatesinstructeurs.

Contactgegegevens

Waarmee kunnen we je helpen?

CRKBO Erkend

Queno Sportopleidingen staat geregistreerd in: “Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs”. In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

yoga alliance international

REVIEWS

Lees wat anderen over ons zeggen!