GRATIS Pre-Pilates training

MAAK IN DEZE WORKSHOP KENNIS MET ALLES WAT QUENO TE BIEDEN HEEFT OP HET GEBIED VAN PILATES OPLEIDINGEN.

2 UUR

€10,- na deelname aan de workshop krijg
je dit als korting bij inschrijving voor een opleiding.

BRANCHE & CRKBO

Wil jij anderen inspireren en motiveren met Pilates?

Deze avond laten we je kennismaken met de docenten opleidingen die wij bieden. De training is bedoeld voor iedereen die overweegt om zelf Pilates te gaan geven of al Pilates geeft en zich wil verdiepen in deze bewegingsvorm.

Pilates is een bewegingsvorm oorspronkelijk ontwikkeld door Joseph Pilates. Vele mensen hebben enorm veel baat bij deze trainingen om een krachtig en gezond lijf te behouden of te creëren. Pilates is geschikt voor mensen met en zonder fysieke klachten. Het werkt zowel preventief als curatief ook bij rug net en schouderklachten.

De Pre-Pilates training zal een eerste indruk zijn van de Pilates opleidingen zoals wij deze aanbieden en een kennismaking met verschillende Pilates verdiepingen

Je krijgt uitleg over de basisopleiding en Pilates verdiepingen die je bij ons kunt volgen. We geven je graag persoonlijk advies als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt voldoende tijd om vragen te stellen en je zult deelnemen aan een Pilates Training. 

Neem je sportkleding mee, een notitieblok en positieve vibes voor een leuke en inspirerende workshop gevuld met Pilates…

Deze opleiding biedt een uitgebreide basis om zelfstandig gedegen Hatha Yoga lessen geven met de juiste opbouw, methodiek, techniek en ‘flow’. Leer hoe je de doelgroep het best kan begeleiden (omgaan met, differentiëren bij de meest bekende fysieke klachten) en het herkennen van verkeerde technieken, deze te verbeteren met de juiste cue’s, techniek en adjustments (hands on fysieke correctie, verbetering)

Wil jij ook:

Succesverhalen

Inmiddels meerdere opleidingen gevolgd bij Queno, waaronder Pilates, Hatha Yoga en Yin Yoga. Tijdens de opleidingen heb ik veel geleerd en raad Queno zeker aan bij vrienden en familie. Je leert op een professionele en verantwoorde manier les geven.

Pilates Teacher training gevolgd. Er wordt in een prettige sfeer en op een fijne manier veel informatie gedeeld. Het is een compacte opleiding, waarbij je in twee dagen echt veel leert op het gebied van houding, techniek en de gedachte achter pilates. Aanrader!

Waarom juist voor de Pre-Pilates training van QUENO Sportopleidingen kiezen?

20220515_110631
JIJ_0597
Annemiek Smegen Pilates

Locatie's

Internationaal biedt QUENO Sportopleidingen opleidingen in Antwerpen en Aruba. Verder hebben we opleidingen gegeven in Malta, Cyprus, Duitsland en Malediven. Regelmatig bieden we opleidingen op andere locaties aan. Meld je nu aan om deel te nemen aan de gratis pre-pilates teacher training!

Nog meer Succesverhalen

Veelgestelde vragen

Snel antwoord op je vragen, wel zo prettig

De training is bedoeld voor iedereen die overweegt om zelf Pilates te gaan geven of al Pilates geeft en zich wil verdiepen in deze bewegingsvorm.

Je krijgt uitleg over de basis opleiding en Pilates verdiepingen die je bij ons kunt volgen. We geven je graag persoonlijk advies als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt voldoende tijd om vragen te stellen en je zult deelnemen aan een Pilates kennismakingsles. Dit zal een voorproefje zijn van verschillende vormen van Pilates waarin we opleiden. Pilates grondoefeningen, Pilates Freestyler en Pilates met materialen.

Na deelname aan de workshop krijg je dit als korting bij inschrijving voor een opleiding.

Het is mogelijk om deze training op een andere dag in te halen.

Contactformulier

Geen vraag is te gek