GRATIS Pre-Yoga teacher

MAAK IN DEZE WORKSHOP KENNIS MET ALLES WAT QUENO TE BIEDEN HEEFT OP HET GEBIED VAN YOGA OPLEIDINGEN.

2 UUR

€10,- na deelname aan de workshop krijg
je dit als korting bij inschrijving voor een opleiding.

YAI CYT100, CYT200 & CYT500
Branche & CRKBO

Wil jij anderen inspireren en motiveren door Yoga?

Tijdens de Pre-Yoga teacher workshop laten we je kennismaken met de docenten opleidingen die wij bieden. De training is bedoeld voor iedereen die overweegt om zelf yoga te gaan geven met een korte intensieve opleiding, mensen die zich willen verdiepen in yoga én mensen die graag hun 100, 200 of 500 uurs internationale diploma van Yoga Alliance International willen halen.

Geef je al les of heb je al een yoga diploma? Ook dan kun je bij ons je CYT200, CYT500 of CYT100 Kidsyoga te behalen.

De Pre-Yoga teacher is een workshop van verschillende yogastijlen waarin we opleiden. Hatha, Power, Vinyasa, MindFit en een beetje Yin Yoga. Yoga Nidra en kinderyoga komen niet aan bod in de les maar worden wel besproken.

Herken je dit ook?​

Je krijgt uitleg over de verschillende opleidingen, certificaten en diploma’s. Tevens leggen we uit hoe je je internationale diploma van Yoga Alliance International kunt behalen en hoe het YAI traject eruit ziet. We geven je graag persoonlijk advies als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt voldoende tijd om vragen te stellen en je zult deelnemen aan een Yoga kennismakingsles.

Neem je yoga kleding mee,  een notitieblok en positieve vibes voor een leuke en inspirerende workshop gevuld met YOGA…

Deze workshop geeft jou een fijne kennismaking met ons opleidingencentrum en ons aanbod. Je zult ervaren hoe wij werken, fysiek meedoen met yoga en je krijgt ruimte om vragen te stellen. Je krijgt een groter begrip van de verschillende yoga stijlen en waarom fysieke adjustmenst zo effectief zijn. Je zult ervaren hoe het is om door de ogen van een docent naar yoga te kijken. Na deze workshop weet jij of docentschap iets voor je is en welke richting het meest passend is. Als je al lesgeeft zal je inzicht krijgen in hoe je je docentschap kunt verbreden en verdiepen. In de presentatie leggen we uit waarom we korte intensieve opleidingen geven en wat daar het voordeel van is. Ook vertellen we je hoe je je 100, 200 of 500 uurs internationale certificering kunt behalen in eigen tempo. 

Wil jij ook:

Na deze opleiding kun je meteen zelfstandig
Hatha Yoga lessen geven
.

Juist nu wordt de vraag naar Yoga met de dag groter doordat men zich meer dan ooit realiseert dat gezondheid belangrijk is en Yoga is Body en Mind in één.

Docent Hatha Yoga

Wat leer je: In korte tijd leer je precies wat je nodig hebt om goed opgebouwde Hatha Yoga lessen aan te bieden voor een grote doelgroep. Door de duidelijke structuur en techniek ontwikkel je binnen no-time je docentvaardigheden als Hatha Yoga docent.

Asana’s (houdingen), zonnegroet, Ujjayi (Yoga ademhaling, ocean breath), meditatie/aandachtstraining, lesopbouw, opwarming, zitten in aandacht, pranayama (ademhaling), eindontspanning, techniek en verbeteren, opties, overgangen van houdingen, uitgangshoudingen, theoretische onderbouwing, anatomie.

Cursusmap, diploma ‘Docent Hatha Yoga’ van QUENO Sportopleidingen bij positieve afronding van de opleiding. (Brief ter bevestiging van deelname wanneer je ervoor kiest geen examen te doen) Mogelijkheid om je CYT100, CYT200 of CYT500 diploma van Yoga Alliance International te behalen door meerdere opleidingen te doen.

Zelfstandig yogalessen kunnen verzorgen met de juiste opbouw, methodiek, ademhaling, houdingstechniek en ‘flow’. Kennen van 32 asana’s, 5 pranayama oefeningen, 1e zonnegroet, aandachtstraining en ontspanningsoefeningen. Corrigeren, begeleiden van cursistenten tijdens de les.

Iedereen met lesgeef ervaring of Yoga ervaring die Hatha Yoga les wil leren geven. De opleiding is geschikt voor sportinstructeurs, coaches, dansdocenten en Personal Trainers maar ook voor mensen die nog geen lesgeven maar dit wel graag willen leren. Twijfel? Mail ons!

Opleiding op MBO4 niveau, duur 4 dagen inclusief examens. Studiebelasting zelfstudie 35 uur. Opleiding tot ‘Diploma Docent Hatha Yoga’ van QUENO Sportopleidingen. Te behalen door zowel het theorie- als het praktijkexamen met een voldoende (6 of hoger) af te ronden. Herkansing is mogelijk door deel te nemen aan de examens op een volgend moment. Wanneer je het theorie examen wel hebt gehaald maar praktijk niet blijft het cijfer onbeperkt staan en mag je een herkansing doen voor de praktijk op een volgend examen moment.

Tijdsduur

4 DAGEN (3 dagen opleiding, 1 dag examens)

Studiebelasting

3 opleidingsdagen, 1 examen dag, zelfstudie 35 uur

Niveau

MBO

Diploma

Branche Erkend, Ingeschreven Bij Crkbo, Onderdeel Yoga Alliance International (Verplicht onderdeel voor CYT100, CYT200 en CYT500 alle studierichtingen)

€ 598,-

Geen tijd om alles zelf uit te zoeken?​

Met de korte intensieve opleiding van Queno Sportopleidingen ontwikkel je binnen no-time je docentvaardigheden als Hatha Yoga docent.

Succesverhalen

Inmiddels bij Queno verschillende yoga opleidingen gevolgd. Iedere keer weer met veel energie en een hoofd vol plannen naar huis, dankzij het aanstekelijke enthousiasme en de enorme kennis die Annemiek over weet te brengen op de cursisten. Zeker een aanrader! Warme groet,

Een paar prachtige en leerzame dagen gehad tijdens de opleiding tot kinderyoga docent voor groep 1 t/m 5. Praktisch toepasbare oefeningen gedaan en nu genoeg tools om zelf les te geven.

(De opleiding is ondertussen op verzoek aangepast van groep 1-5 naar groep 1-8)

Waarom juist voor de Yoga opleidingen van QUENO Sportopleidingen kiezen?

Welke Yoga opleidingen kun je bij QUENO volgen?

Locatie's

Internationaal biedt QUENO Sportopleidingen opleidingen in Antwerpen en Aruba. Verder hebben we opleidingen gegeven in Malta, Cyprus, Duitsland en Malediven. Regelmatig bieden we opleidingen op andere locaties aan. Neem contact op voor meer informatie over onze buitenlandopleidingen als je interesse hebt in een bepaalde locatie.

Meld je hieronder aan voor de opleiding Docent Hatha Yoga

Je ontvangt een automatische bevestiging van deelname. Je hebt geen voorbereiding nodig

*Wil je toch iets doen? Op youtube staan filmpjes om te volgen, als je dat wilt. Meet ons op social:

Week vooraf aan de opleiding komt de uitnodiging met laatste info.

Opleiding zelf:

Binnenkomst onder genot van kopje koffie of thee Start opleiding: kennismaking, theoretische onderbouwing d.m.v. presentatie. Praktijk yoga eigen techniek en elkaar corrigeren, ademhaling, asana’s, samen oefenen; veel praktijk.

Dag 2:

Theoretische onderbouwing, zonnegroet en verdieping fysieke klachten d.m.v presentatie. Warming-up, Restant asana’s, lesopbouw, sunsalutations en elkaar fysiek begeleiden.

Dag 3:

Uitleg praktijkexamens en pranayama d.m.v. presentatie, praktijk samen oefenen pranayama en complete les maken en geven.

Examens**:

Theorieexamen online (één uur) Bij positieve afronding theorie praktijkexamen op een examendag als aangegeven in de agenda volgens op dat moment geldende richtlijnen al dan niet op locatie of online.

€ 598,-

**Examens mag je volgen op het moment dat jij er aan toe bent. Het is niet onverstandig te wachten met inschrijven tot de eerste opleidingsdag omdat je dan beter kunt overzien of je voldoende tijd hebt tussen de opleiding en de examens om ervoor te zorgen dat de kans van slagen groter is. Natuurlijk ben je vrij om je na aanmelding voor de opleiding meteen in te schrijven voor de examens als dat passend is voor je.

Na positieve afronding van beide examen krijg je je diploma Docent Hatha Yoga van QUENO Sportopleidingen (nationaal erkend).

Deze opleiding telt mee als onderdeel voor alle trajecten van Yoga Alliance International. Voor opname van Docent Hatha Yoga opleiding aan YAI is alleen deelname verplicht, examen niet. 

Om je internationale diploma óók te behalen moet je meerdere opleidingen volgen, lessen geven, een voortgangsverslag maken (inhoud hangt af van welke richting je kiest) en een CYT theorie en praktijk examen doen. Na deelname én positieve afronding van het hele traject krijg je het internationale diploma van Yoga Alliance International uit India. Docent Hatha Yoga telt als 50 uur voor CYT trajecten

Nog meer Succesverhalen

Veelgestelde vragen

Snel antwoord op je vragen, wel zo prettig

De training is bedoeld voor iedereen die overweegt om zelf yoga te gaan geven met een korte intensieve opleiding, mensen die zich willen verdiepen in yoga en mensen die graag hun 100, 200 of 500 uurs internationale diploma van Yoga Alliance International willen halen.

Je krijgt uitleg over de verschillende opleidingen, certificaten en diploma’s. Tevens leggen we uit hoe je je internationale diploma van Yoga Alliance International kunt behalen en hoe het YAI traject eruit ziet. We geven je graag persoonlijk advies als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt voldoende tijd om vragen te stellen en je zult deelnemen aan een Yoga kennismakingsles. Dit zal een voorproefje zijn van verschillende yogastijlen waarin we opleiden. Hatha, Power, Vinyasa, MindFit en een beetje Yin Yoga. Yoga Nidra en kinderyoga komen niet aan bod in de les maar worden wel besproken.

Na deelname aan de workshop krijg je dit als korting bij inschrijving voor een opleiding.

Het is mogelijk om deze training op een andere dag in te halen.

Contactformulier

Geen vraag is te gek