Freestyler Pilates Instructor

de oplossing als je reformer-like lessen wilt aanbieden!

tijdsduur

1 DAG

STUDIEBELASTING

10 UUR

NIVEAU

MBO

prijs

€ 249,-
Freestyler Pilates Instructor opleiding (Verplicht online pre teacher 69,-)

CERTIFICAAT

Freestyler Pilates Instructor van Functional Dynamics, Branche erkend, ingeschreven bij CRKBO

De Freestyler is een geweldige aanvulling op de Pilates groepslessen. Het geeft een volledig nieuwe dimensie aan je lessen die verder gaat dan Pilates bodyshape alleen. Met Freestyler Pilates kun je een compleet nieuw Pilates concept starten en nieuwe lessen aanbieden. Het is de oplossing voor iedereen die graag Pilates reformer-style lessen wil aanbieden maar niet de ruimte en/of financiële middelen heeft om te investeren in reformers. Door te werken met de Freestyler kun je gebruik maken van de mogelijkheden van een vaste basis (board) gecombineerd met weerstandsbanden aan enkels/voeten handen/polsen. Hierdoor kun je een volledig nieuwe reeks oefeningen aanbieden geïnspireerd door traditionele reformer training van Joseph Pilates.

Wat kun je verwachten tijdens de opleiding?

Deze opleiding betreft een opleiding van Freestyler (Functional dynamics) onder leiding van QUENO Sportopleidingen. Wanneer je je aanmeld voor deze dag moet je de Pre-Freestyler Pilates training online afronden vooraf aan de opleiding. Als je nog geen Freestyler set hebt kun je deze bestellen voor 225,- incl verzendkosten en btw. Neem contact op voor meer informatie of bestel meteen je eigen set. 

queno-sportopleidingen-freestyler-5
queno-sportopleidingen-freestyler-3

Inhoud opleiding Docent Freestyler Pilates

  • -Introductie van het Freestyler workout systeem, Freestyler Pilates
    -Freestyler Pilates les (Presentatie van de Freestyler choreografie)
  • -Freestyler Pilates techniek en transistions
  • -Freestyler Pilates oefeningen
    -Zakelijke oplossingen en best practices (De invoering van het workout-systeem)

Inbegrepen

Cursusmap Freestyler Pilates Instructor van Functional dynamics & QUENO Sportopleidingen. Na afronding d.m.v. video Freestyler Pilates Instructor certificaat bij positieve afronding van het Freestyler Pilates programma.

Doelstelling voor de studenten

Freestyler Instructors en Pilates instrucetuers leren werken met de Freestyler en deze inzetten als effectieve vernieuwende Pilates training binnen de club. Freestyler Pilates lessen kunnen geven met gebruik van de Freestyler.

Doelgroep opleiding Docent Freestyler Pilates

De opleiding is gericht op Freestyler Instructeurs & Pilates Instructeurs. Vooraf aan de opleiding dien je de online training Pre-Freestyler Pilates af te ronden om deel te nemen aan deze opleiding. Mensen zonder ervaring in Pilates of Freestyler adviseren we om ook de opleiding tot Freestyler Instructor en/of Pilates Instructor af te ronden. 

Schrijf je nu in
Pre Pilates Workshop

get up & get in