Freestyler Pilates ONLINE

de oplossing als je reformer-like lessen wilt aanbieden!

tijdsduur

1 DAG

STUDIEBELASTING

10 UUR

NIVEAU

MBO

CERTIFICAAT

Freestyler Pilates Instructor van Functional Dynamics, Branche erkend, ingeschreven bij CRKBO

prijs

€ 65,-
Freestyler Pilates Kickstart ONLINE met papieren manual + EXTRA Gratis Instructor manual om jouw lessen om te zetten naar Freestyler Pilates

De Freestyler is een geweldige aanvulling op de Pilates groepslessen. Het geeft een volledig nieuwe dimensie aan je lessen die verder gaat dan Pilates bodyshape alleen. Met Freestyler Pilates kun je een compleet nieuw Pilates concept starten en nieuwe lessen aanbieden. Het is de oplossing voor iedereen die graag Pilates reformer-style lessen wil aanbieden maar niet de ruimte en/of financiële middelen heeft om te investeren in reformers. Door te werken met de Freestyler kun je gebruik maken van de mogelijkheden van een vaste basis (board) gecombineerd met weerstandsbanden aan enkels/voeten handen/polsen. Hierdoor kun je een volledig nieuwe reeks oefeningen aanbieden geïnspireerd door traditionele reformer training van Joseph Pilates.

Wat kun je verwachten tijdens de training?

De ONLINE opleiding betreft een opleiding waarin je alles leert om met de Freestyler te werken. Of dit nu is voor je eigen training of om les te geven. De video’s zijn heel duidelijk en samen met de manual Pre-teacher Freestyler Pilates leer je alle techniek voor het werken met de Freestyler.  Als je nog geen Freestyler set hebt kun je deze bestellen voor 225,- incl verzendkosten en btw. Neem contact op voor meer informatie info@quenosportopleidingen.nl of via contact

queno-sportopleidingen-freestyler-5
queno-sportopleidingen-freestyler-3

Inhoud opleiding Docent Freestyler Pilates

-Introductie van het Freestyler workout systeem, Freestyler Pilates

-3 Freestyler Pilates lessen om zelf te volgen en als voorbeeld te gebruiken voor je eigen lessen

-Freestyler Pilates transistions

-17 Freestyler Pilates video’s

Inbegrepen

-Manual behorende bij de video’s met de uitleg van de 17 oefeningen

-EXTRA Gratis Freestyler Pilates Instructor manual 

-Na afronding van de volledige online training Freestyler Pilates Instructor certificaat (ONLINE)

Doelstelling voor de studenten

Pilates instructeurs leren werken met de Freestyler en deze inzetten als effectieve vernieuwende Pilates training binnen Pilates. Jezelf fysiek ontwikkelen in Pilates Freestyler om een goed voorbeeld te kunnen geven aan je deelnemers. Leren welke mogelijkheden er allemaal zijn met de Freestyler om reformer-like lessen te kunnen aanbieden in groepsverband en Personal Training. Freestyler Pilates lessen kunnen geven met gebruik van de Freestyler.

Doelgroep opleiding Docent Freestyler Pilates

Deze online training is ontwikkeld voor Pilates Instructeurs om te leren werken met de Freestyler om reformer like lessen te kunnen aanbieden met het board. Ook mensen die geen lesgeven maar wel kennis hebben van Pilates kunnen deze training volgen om zichtzelf uit te dagen en ontwikkelen binnen Pilates.

Meld je hier aan voor de ON-DEMAND training
Freestyler Pilates

Schrijf je nu in
Pre Pilates Workshop

get up & get in