Freestyler Pilates Instructor

de oplossing als je reformer-like lessen wilt aanbieden!

tijdsduur

1 DAG

STUDIEBELASTING

10 UUR

NIVEAU

MBO

prijs

€ 349,-
Freestyler & Freestyler Instructor opleiding

CERTIFICAAT

Freestyler Instructor van Functional Dynamics, BRANCHE & CRKBO QUENO Opleidingen

De Freestyler is een geweldige aanvulling op de Pilates groepslessen. Het geeft een volledig nieuwe dimensie aan je lessen die verder gaat dan Pilates bodyshape alleen. Met Freestyler Pilates kun je een compleet nieuw Pilates concept starten en nieuwe lessen aanbieden. Het is de oplossing voor iedereen die graag Pilates reformer-style lessen wil aanbieden maar niet de ruimte en/of financiële middelen heeft om te investeren in reformers. Door te werken met de Freestyler kun je gebruik maken van de mogelijkheden van een vaste basis (board) gecombineerd met weerstandsbanden aan enkels/voeten handen/polsen. Hierdoor kun je een volledig nieuwe reeks oefeningen aanbieden geïnspireerd door traditionele reformer training van Joseph Pilates.

Wat kun je verwachten tijdens de opleiding?

Deze opleiding betreft een opleiding van Freestyler (Functional dynamics) onder leiding van QUENO Opleidingen, gecombineerd met de verdieping Freestyler Pilates van QUENO Opleidingen. Wanneer je je aanmeld voor deze dag kies je automatisch voor de COMBO PACKAGE waarbij je zowel de opleiding als de Freestyler set krijgt. Na deze dag kun je gebruik maken van de mogelijkheid om meer borden aan te schaffen om dit in groepsverband aan te bieden of bijvoorbeeld met aanschaf nog een tweede bord exclusieve PT trainingen te kunnen aanbieden. Je betaald alleen eenmalig voor de combo deal vervolgens zit je niet vast aan een licentie of extra kosten. Wel is er de mogelijkheid om te kiezen voor een Franchise mogelijkheid.
queno-sportopleidingen-freestyler-5
queno-sportopleidingen-freestyler-3

Inhoud opleiding Docent Freestyler Pilates

Deel 1: Introductie van het Freestyler workout systeem
Deel 2: Freestyler les (Presentatie van de Freestyler choreografie)
Deel 3: Functionele anatomie & oefeningen (Cardio, kracht en balans modules)
Deel 4: Korte presentatie van de verschillende vormen van gebruik (Personal training, pilates, dans, rehabilitatie, sport)
Deel 5: Zakelijke oplossingen en best practices (De invoering van het workout-systeem)
Deel 6: Freestyler Pilates (alleen voor Pilates instructeurs!)

Inbegrepen

Cursusmap Freestyler van Functional dynamics, Freestyler Instructor certificaat van Functional dynamics & Freestyler Pilates certificaat van QUENO Sportopleidingen bij positieve afronding van het Pilates programma . (Pilates Combo deal is inclusief Freestyler Instructor opleiding, Freestyler set en extra’s, en Freestyler Pilates) Bij positieve afronding van de opleiding wordt je deel van het Freestyler Network Nederland en mag je Freestyler aan bieden in jouw regio.

Doelstelling voor de studenten

Leren werken met de Freestyler en deze inzetten als effectieve vernieuwende training binnen de club. Pilates lessen kunnen geven met gebruik van de Freestyler.

Doelgroep opleiding Docent Freestyler Pilates

Groepsfitness instructeurs / Fitness professionals, Personal trainers / Club eigenaren of managers / Distributeurs van sportartikelen / Business partners. Verdieping Freestyler Pilates is alleen voor Pilates Instructeurs.Je bent van harte welkom je aan te melden voor de Pilates Instructor opleiding te samen met deze opleiding. Na afronding van beide opleidingen krijg je je certificaten.