Locaties

QUENO SPORTOPLEIDINGEN

Op deze pagina kun je alle locaties bekijken. De meeste opleidingen worden aangeboden in Westerbork (Drenthe), onze hoofdlocatie. Als je jouw opleidingsavontuur graag buiten Nederland begint of uitbreid, dan kunnen onze internationale opleidingen je een goede basis bieden.

Westerbork
Hoofdlocatie

Onze eerste opleidingslocatie is nog steeds de locatie waar we de meeste opleidingen geven. Lees hier wat dit mooie stukje Drenthe nog meer te bieden heeft en waar je de mooiste overnachtingsplekjes vindt!

antwerpen BELGIE
2e locatie

Ga je met ons mee naar deze bruisende stad in België? Niet alleen de locatie waar de opleiding plaats vindt is idyllisch te noemen maar de stad zelf heeft nog veel meer te bieden. Lees hier over locatie Antwerpen.

ARUBA | 3e locatie

Ontdek het vrolijke eiland tijdens een yoga of pilates opleiding met QUENO Sportopleidingen en maak er meteen een fantastische zon vakantie van! Woon je op Aruba? Dan is dit je kans om een erkende opleiding te volgen in Oranjestad!

ZUIDLAREN | 4E LOCATIE

We zijn dolblij met onze nieuwste samenwerking en locatie. Wereldkampioen Semmy Schilt van de Fight Game Academy geeft de Kickboksopleidingen op zijn eigen locatie! Check it out!