Verdiepingen

pranayama’s & asana’s
sunsalutation & asana’s

tijdsduur

1 DAG

STUDIEBELASTING

10 UUR

NIVEAU

MBO

prijs

€ 187,-

CERTIFICAAT

CRKBO & BRANCHE ERKEND ONDERDEEL YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL

Verdieping Pranayama's & Asana's

Je geeft al yoga les en je bent toe aan vernieuwing en verdieping. Tijdens deze dag gaan we dieper in op je achtergrond van de verschillende asana’s (yoga houdingen) Je leert op een andere manier kijken naar je lesopbouw en flow en om je lessen specifiek in te richten op een bepaalde doelstelling. Hierbij kun je denken aan rust en harmonie creëren in een drukke periode als de decembermaand in Nederland. Verder leer je een aantal nieuwe asana’s die nog niet aan bod zijn gekomen tijdens de docentenopleiding Docent Yoga en Docent Poweryoga. Deze asana’s zijn zowel van hogere intensiteit als juist minder intensief zodat ze zijn in te zetten zijn tijdens lessen voor diverse doelgroepen.

Verdieping Zonnegroet & Asana's

Leer zonnegroeten in te zetten op verschillende manieren, met verschillende doelstellingen en meer! Je bent toe aan verdieping, vernieuwing en inspiratie… Leer meerdere zonnegroeten om te variëren en in te spelen op de verschillende niveaus in je yoga lessen. Zonnegroeten worden gebruikt als opwarming voor een volledige les maar ook als volledige sessie bijvoorbeeld in de ochtend na het opstaan. Door de zonnegroet op verschillende manieren te leren uitvoeren kun je beter inspelen op je doelgroep en verschillende niveau’s.
queno-sportopleidingen-pranayama-3
queno-sportopleidingen-pranayama-2

Inhoud verdieping Pranayama

We gaan in op Pranayama, ontspanning en ademhaling in het algemeen. Pranayama is eigenlijk een meditatievorm die rust geeft en gezondheid brengt. Er zijn heel veel verschillende technieken en doelstellingen binnen pranayama en ook daar gaan we dieper op in. Je gaat veel oefeningen in de praktijk doen. Je leert welke pranayama je het beste in kunt zetten op welk moment. Gericht op meer energie of juist rust. De yoga verdieping Pranayama is geschikt voor yoga docenten maar ook voor mensen die werken met anti-stress programma’s. Je kunt de kennis op verschillende gebieden inzetten om meer mensen te helpen tot ontspanning en gezondheid.

Inhoud verdieping Sunsalutation

Leer zonnegroeten in te zetten op verschillende manieren, met verschillende doelstellingen en meer! Je bent toe aan verdieping, vernieuwing en inspiratie.  Leer meerdere zonnegroeten om te variëren en in te spelen op de verschillende niveaus in je yoga lessen. Zonnegroeten worden gebruikt als opwarming voor een volledige les maar ook als volledige sessie bijvoorbeeld in de ochtend na het opstaan.
Door de zonnegroet op verschillende manieren te leren uitvoeren kun je beter inspelen op je doelgroep en verschillende niveau’s.

Inbegrepen

Cursusmap en certificaat.

Inbegrepen

Cursusmap en certificaat.

Doelstelling voor de studenten

Uitbreiden kennis van Yoga (Asana’s Pranayama en Yoga techniek)

Doelstelling voor de studenten

Uitbreiden kennis van Zonnegroet en Yoga (Asana’s Zonnegroet en Yoga techniek). Zonnegroet inzetten als onderdeel van de yogales maar ook als losstaande training of warming-up voor andere sporten.

Doelgroep verdieping

Yoga docenten

Doelgroep verdieping

Yoga docenten, Sportinstructeurs, Dansdocenten, PoleFit instructeurs

Contactgegegevens

Waarmee kunnen we je helpen?

CRKBO Erkend

Queno Sportopleidingen staat geregistreerd in: “Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs”. In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

yoga alliance international

REVIEWS

Lees wat anderen over ons zeggen!