Volg je opleiding op  ARUBA!

Kom je opleiding volgen op Aruba, The happy island, onze zonnigste bestemming!

Ontdek het vrolijke eiland tijdens een yoga of step opleiding met QUENO en maak er meteen een fantastische zon vakantie van!
Woon je op Aruba? Dan is dit je kans om een erkende opleiding te volgen in Oranjestad!

De ervaren mastertrainers van QUENO Sportopleidingen reizen jaarlijks af naar Aruba om op deze zonnige plek de kennis en ervaring te delen met instructeurs en fanatieke yogi’s die zich graag willen laten scholen. Door de kleine groepen wordt de persoonlijke aandacht voor iedere cursist gewaarborgd.

De opleidingen in Aruba worden gegeven in bij MyFitness in Oranjestad en Transition2Health in Paradera. De opleidingen in Aruba worden bi-langual gegeven  Nederlands – Engels. In Aruba zijn diverse mogelijkheden voor verblijf en vakantie. Doordat de opleidingen kort en intensief zijn is er ruim voldoende tijd om de opleiding te combineren met een vakantie met familie of vrienden. 

In december 2021 bieden we de docentenopleiding tot Docent Yin Yoga aan en voor het eerst op Aruba dit jaar ook de opleiding tot MindFit Trainer. Heb je vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Mail ons: info@quenosportopleidingen.nl

Vanwege Covid-19 hebben moesten we 2020 overslaan maar december 2021 gaat door! Onderstaande opleidingen zijn bevestigd. Heb je interesse in een andere opleiding in Aruba? Laat het ons weten!