Volg je opleiding op  ARUBA!

Kom je opleiding volgen op Aruba, The happy island, onze zonnigste bestemming!

Ontdek het vrolijke eiland tijdens een yoga of step opleiding met QUENO en maak er meteen een fantastische zon vakantie van!
Woon je op Aruba? Dan is dit je kans om een erkende opleiding te volgen in Oranjestad!

De ervaren mastertrainers van QUENO Sportopleidingen reizen jaarlijks af naar Aruba om op deze zonnige plek de kennis en ervaring te delen met instructeurs en fanatieke yogi’s die zich graag willen laten scholen. Door de kleine groepen wordt de persoonlijke aandacht voor iedere cursist gewaarborgd.

De opleidingen in Aruba worden gegeven in bij MyFitness in Oranjestad. 

In Aruba zijn diverse mogelijkheden voor verblijf en vakantie. Doordat de opleidingen kort en intensief zijn is er ruim voldoende tijd om de opleiding te combineren met een vakantie met familie of vrienden. 

We zijn bezig met de plannen voor december 2021. I.v.m. COVID-19 zijn de plannen nog niet helemaal bekend. Als je interesse hebt, laat het ons weten! We overwegen Step Instructor, Pilates Instructor en/of Docent Yin Yoga / Hatha Yoga aan te bieden… Mail ons info@quenosportopleidingen.nl

Vanwege Covid-19 hebben moesten we 2020 overslaan maar dec 2021 zullen de opleidingen doorgaan! Data worden binnenkort bekend gemaakt.