christian_langballe__3P287-900x480

Kleuterdans – Een dansles waarin ieder kind zichzelf mag zijn

In de Kleuterdansles worden kinderen spelenderwijs gestimuleerd tot ontwikkeling van motoriek, coördinatie, kracht en fantasie in bewegen.

Dansexpressie geeft elk kind de ruimte om zichzelf te ontwikkelen binnen zijn eigen niveau. Kinderdans stimuleert de dansontwikkeling, ritme, maat houden en motoriek. Bij Kleuterdans wordt ongeveer 75% van de tijd besteed aan dansexpressie en 25% aan kinderdans. Dansexpressie is geschikt voor een grote doelgroep. We richten ons in deze opleiding op kleuters maar in de praktijk blijkt dansexpressie ook zeer geschikt voor oudere kinderen die extra zorg nodig hebben.

Ben jij ook nieuwschierig geworden naar deze opleiding? We hebben de opleiding tot docent kleuterdans opgenomen in onze agenda op 15 september 2018. De aanmeldingen staan nog open. Neem voor meer info contact op met info@quenosportopleidingen.nl

Deel dit bericht

Kerst korting

Kerst vier je samen, dus geven wij kerst korting! QUENO opleidingen viert de feestdagen graag samen met jou. Om dit te doen hebben we momenteel

Lees verder »

Contactgegegevens

Waarmee kunnen we je helpen?

CRKBO Erkend

Queno Sportopleidingen staat geregistreerd in: “Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs”. In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

yoga alliance international

REVIEWS

Lees wat anderen over ons zeggen!