BALANCE workshops

Ontdek je eigen mogelijkheden! Leer met de juiste techniek hoe je je headstands of armbalance kunt verbeteren of voor het eerst ervaren!

tijdsduur

2 uur

STUDIEBELASTING

ZELFSTUDIE 35 UUR

NIVEAU

MBO

prijs

€45 (korting bij aanmelden 2 personen)

DIPLOMA

CRKBO & BRANCHE ERKEND ONDERDEEL YOGA ALLIANCE INTERNATIONAL

Erkenningen

Yoga Alliance International CYT100, CYT200 & CYT500 Branche & CRKBO

Kom jij niet altijd toe aan je eigen lessen en trainingen? Daarom geven wij elk jaar een aantal toffe workshops! 

Niet zomaar workshops maar trainingen waar je echt iets aan hebt. Voor (toekomstige) instructeurs en mensen die nog meer uit hun eigen trainingen willen halen.

Lees hieronder welke trainingen binnenkort in de agenda staan!

Wat kun je verwachten tijdens een workshop?

Je krijgt een training op niveau. Een training waarbij je uitgedaagd wordt en meer leert over techniek om daar in verder te ontwikkelen. Je gaat lekker zelf aan het werk en tegelijkertijd krijg je extra tools om te gebruiken wanneer je als docent wilt werken met wat je tijdens de workshop hebt geleerd.

Neem je sportkleding,  een notitieblok en positieve vibes mee voor een leuke en inspirerende workshop op niveau!

Waarom QUENO Sportopleidingen?

-Kort & Intensief
-Veel mogelijkheden om je eigen traject te volgen
-Erkenning Branche, Yoga Alliance International, CRKBO & Registerleraar validatie
-TOFFE WORKOUTS waar je echt iets van opsteekt!

ARMBALANCE

Deze workshop bestaat uit een Vinyasa yoga les waarin je leert welke technieken je kunt gebruiken om verschillende arm balance houdingen uit te voeren. Iedereen kan balanceren op zijn/haar armen daarvoor hoef je niet sterk te zijn! Wanneer je de techniek begrijpt wordt het een stuk eenvoudiger. Tijdens de workshop krijg je niet alleen een goede opbouw en juiste ondersteuning maar je leert ook een aantal asana’s waarbij je gaat werken met armbalance. Ook maak je kennis met funky armbalance techniek en waarom deze zo handig en effectief is als je onvoldoende kracht en mobiliteit hebt om tot een houding te komen. Omdat je mentale kracht ook gesterkt wordt met deze techniek is het bijzonder interessant om dit toe te voegen aan je eigen trainingen en lessen. #POWER

HEADSTAND WORKSHOP

Op je hoofd staan… “Dat doe ik niet in mijn les, veel te gevaarlijk” Dit horen we vaker. Toch is het niet voor niets dat Iyengar zei 30% van je les zouden inversions moeten zijn en dat in de Asthanga headstands op zeer veel manieren worden aangeboden. Ook hierbij draait het om techniek. Met de juiste opbouw, beoefeningen en ondersteuning brengt de headstand enorm veel positiefs. Het is goed voor fysieke en mentale balans. Op spiritueel niveau doet het enorm veel. En voor jouw zelfvertrouwen zijn headstands absoluut een verrijking.  In deze workshop leer je hoe je elkaar veilig kunt ondersteunen om naar verschillende headstand uitvoeringen te gaan. Hoe je kunt werken met schoudersteuntechnieken om een vergelijkbare uitvoering te creëren. 

Gebruik code: 2xBALANS als je je aanmeld met 2 personen en krijg 10 euro korting