Webp.net-compress-image-11-1200x480

HOT SUMMER! Power Yoga Workout 19 Augustus

Heb jij behoefte aan een prettige fysiek uitdagende yoga les? Als je zelf weer eens een les wilt deelnemen in plaats van geven dan is dit wat je zoekt. Als je een ervaren yogi of sporter met yoga affiniteit bent, ben je ook welkom.

Tijdens deze les weer even echt de puntjes op de i. Ervaar hoe internationaal mastertrainer Annemiek Smegen jou begeleid in de juiste uitvoering van de poweryoga houdingen. Tips en tricks om zelf aan te werken. Annemiek brengt je naar een hoger niveau in je training door de effectieve adjustments en begeleiding in de houdingen.

Het doel tijdens deze yoga les is om de hele les voldoende te transpireren om de flexibiliteit en mobiliteit van je lichaam te ondersteunen. Door de juiste ademhalingstechniek verwarm je van binnenuit. Een heerlijke training waar je even echt tot jezelf kunt komen…

Aanmelden voor deze workshop kan via deze link.

Deel dit bericht

Contactgegegevens

Waarmee kunnen we je helpen?

CRKBO Erkend

Queno Sportopleidingen staat geregistreerd in: “Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs”. In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

yoga alliance international

REVIEWS

Lees wat anderen over ons zeggen!