inspiration

Gun jezelf een dag voor alleen jezelf

Merk je dat je als instructeur ook toe bent om zelf weer eens inspiratie op te doen? Om lekker eens een workout te volgen voor jezelf? Geef je op voor onze INSPIRATON WORKOUT DAY en gun jezelf een dag vol pilates, yoga, en inspiratie

Inspiratie op doen in Pilates, Yoga en MindFit is de doelstelling op zaterdag 22 september. Zowel ervaren instructeurs als geoefende sporters (toekomstig instructeurs) zijn van harte welkom om deel te nemen aan de workouts die zullen inspireren tot vernieuwing in je eigen lessen en trainingen.

De inhoud van de dag is nog niet geheel bekend… Inspiration 2017 was weer een groot succes en natuurlijk wordt minstens zo’n fijne dag! De dag zal bestaan uit verschillende workshops o.l.v. master trainers en ontspannen afgerond door onder het genot van een drankje en muziek ideeën uit te wisselen met je collega’s uit het vak.

Je boekt nu een plekje voor jou en een vriend(in) met 33,- korting.

Deel dit bericht

Contactgegegevens

Waarmee kunnen we je helpen?

CRKBO Erkend

Queno Sportopleidingen staat geregistreerd in: “Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs”. In het Register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs.

yoga alliance international

REVIEWS

Lees wat anderen over ons zeggen!