GRATIS OPLEIDING met
€1000,- STAP Budget

LAATste kans! 3 juli is de laatste ronde dus meld je direct aan en volg nu gratis opleidingen!

NU AANMELDEN & 3 juli aanvragen

GRATIS opleidingen volgen

Allerlaatste kans!

STAP-budget: deze opleidingen volg je GRATIS

Met het STAP-budget kan iedere werkende en werkzoekende in Nederland tot maar liefst € 1000,- subsidie aanvragen voor het volgen van een opleiding. Dit is jouw kans om je dromen waar te maken, om te scholen of bij te scholen zonder er voor te hoeven investeren!

Omdat het zeer waarschijnlijk de allerlaatste kans is is dit het moment om je in te schrijven en maandag 3 juli ruim voor 10 uur klaar te gaan zitten om de aanvraag in te dienen. Om 10:00 precies gaat de aanvraag site open. Zorg dat je je zo spoedig mogelijk inschrijft zodat je tijdig het juiste formulier hebt om je aan te melden voor het budget.

Eind dit jaar stopt het STAP-budget helemaal. Mis je kans dus niet en schrijf je vandaag nog in voor de opleiding van je keuze! Kies “factuur” dan hoef je niks te betalen en wordt het automatisch verrekend als je STAP ontvangt.

Hieronder de complete opleidingen voor je maximale voordeel. Verder kan je veel opleidingen die starten tussen 1 augustus en 1 november 2023 gratis boeken met stap subsidie (zie agenda selecteer STAP) *Passen de data niet helemaal? Later verplaatsen naar ander moment is geen probleem.

PRIMEUR!  Boek met stap budget GRATIS onze Online Docent Yin Yoga opleiding en ga dit najaar lekker aan de gang binnen je eigen tijd om je te ontwikkelen tot Docent Yin Yoga!
Inclusief Yoga mat, Prachtige edelsteen Mala én GRATIS terugkomdag Yin Yoga locatie Westerbork

Nog meer STAP opleidingen!

Docent Hatha Vinyasa Yoga

6 dagen €998,-

Leer eerst de basis van Yoga in de drie daagse opleiding tot Docent Hatha Yoga. Vervolgens gebruik je de opgedane kennis in de opleiding tot Docent Vinyasa Yoga. Je leert dan werken met ademhaling en beweging in een flow. Lees meer over Hatha en Vinyasa en meld je meteen aan!

Kinderyoga
0-12 jaar

4 dagen €825,-

Leer alles over yoga geven aan het jonge kind. We gaan in op alle leeftijden; baby yoga, ouder en kind yoga en kinderyoga. Jouw creativiteit krijgt een boost als je ontdekt hoe je yoga kunt geven aan kinderen. Als je voor de groep staat geef je de kinderen rust en plezier met yoga!

ONLINE
Docent Yin Yoga

on demand incl mat & edelsteen mala

De ONLINE  opleiding tot Docent Yin Yoga biedt je een uitgebreide basis om zelfstandig Yin yoga lessen te geven. In de online studie omgeving kan je on-demand studeren. Inclusief: gratis praktijk dag op locatie (facultatief), Yoga mat, edelsteen mala en ingebonden manual.

Fit zwanger & snel herstel

4 dagen
Tijdens de zwangerschap fit en klachten vrij blijven, vervolgens ontspannen bevallen is het belangrijkste doel van ons programma voor zwangeren. Na de bevalling  energiek en krachtig worden is de volgende stap. Omdat we heel veel vragen hebben naar een opleiding met alle do’s & dont’s zijn we deze aan het ontwikkelen. Tijdens de opleiding leer je hoe je de jonge moeders kunt helpen zo snel mogelijk weer fit te worden. Fit & gezond mama is het programma waar moeders mee kunnen starten na de bevalling. Je leert tevens je hoe je deze doelgroep in je reguliere lessen kunt begeleiden. Leer alles over fysieke klachten en het lichaam sterk en belastbaar maken na de bevalling. Meld je meteen aan voor de opleiding inclusief Docent Dreumesdans! €998,-
Zie agenda 12 oktober 2023

Dreumes, kleuterdans & kinderyoga

5 dagen

Docent Dansexpressie, Kleuterdans waarin ieder kind zichzelf kan zijn. Je leert hoe je dansles kunt geven aan kleuters en dansexpressie aan kleuters en oudere kinderen. Het is je doel om te leren hoe je kleuters en oudere kinderen kunt prikkelen tot nieuwe bewegingen waarmee je zowel de motorische ontwikkeling als de geestelijke ontwikkeling stimuleert (out of the box denken & creativiteit). Geef een kind rust en plezier met yoga! In Docent Kinderyoga 0-6 leer je hoe je yogalessen kan aanbieden voor de jongste deelnemers. Babyyoga, ouder & kind en kinderyoga. Dreumesdans is een dans/bewegingsvorm voor kinderen tot en met drie jaar. Leer hoe je zelfstandig dansles kunt aanbieden aan deze doelgroep aangepast aan de spanningsboog en ontwikkeling van deze doelgroep.

Bekijk hier al onze stap trainingen!

Passen de data niet? Inhalen op een ander moment kan! Meld je nu aan voor je laatste kans op gratis opleidingen

Contactformulier

Geen vraag is te gek