Kickboksen
Semmy Schilt®

Leer o.l.v. wereldkampioen semmy schilt hoe je op de juiste manier kickboksen kan geven aan jouw klanten

1 DAG

1 verlengde opleidingsdag, zelfstudie 10 uur

MBO

CRKBO, Branche erkend

Leer nu om op een verantwoorde en veilige manier  kickboksen te geven en om te gaan met de emoties die daarbij komen kijken. Semmy’s drive om kennis en kunde te delen zal jou geven wat je nodig hebt om beter en zelfverzekerder kickboks training aan te bieden.

De docenten opleiding “Kickboksen BASIS”  biedt je een verantwoorde basis om zelfstandig kickboksen te geven tijdens je Personal Training. Je leert wat kickboksen werkelijk inhoudt. Vanaf de oorsprong van kickboksen tot de technische kennis en praktijk oefenen. Je krijgt een duidelijk totaal beeld zowel fysiek als mentaal om kickboksen juist aan te bieden.

Er zijn ontzettend veel manieren om kickboksen te geven. Als jij de achterliggende gedachte niet kent weet je nooit waarom en wanneer de methode juist is.

Herken je dit ook?​

“Wereldkampioen worden is niet voor iedereen weggelegd maar jouw eigen grenzen vinden, mentaal groeien en een vechtersmentaliteit ontwikkelen gun ik iedereen.”

DOFkickboksen_ellenvegter-64-2

Met de opleiding Kickboksen BASIS van Semmy Schilt® leg je een goede basis om zelfstandig  Kickboksles te geven met de juiste opbouw, methodiek, techniek en correcties.

Deze opleiding biedt een uitgebalanceerde basis om zelfstandig goede Kickboks trainingen voor te bereiden en te geven met de juiste opbouw, methodiek, techniek en correcties. Leer hoe je jouw klant het best kan begeleiden (veilig kickboksen, goede techniek, correcties, visualisaties, doelgericht werken) en het herkennen van verkeerde technieken, deze te verbeteren met de juiste aanwijzingen en leer goed omgaan met de emoties die bij deze sport naar boven komen.

Wil jij ook:

Na deze opleiding kun je verantwoord
Kickboks training tijdens je PT aanbieden
.

Juist nu is het belangrijk dat jij als instructeur er uit springt door technisch goed kickboksen aan te bieden doordat steeds meer instructeurs dit als onderdeel opnemen in hun Personal Training. “Make a difference!”

Kickboksen BASIS - Semmy Schilt®

Wat leer je: In korte tijd leer je precies wat je nodig hebt om  lesvoorbereidingen te maken en goede kickboks lessen te geven aan je Personal Training klanten. Door de goede opbouw van deze opleiding en praktijkoefeningen ontwikkel je binnen no-time je kickbokstrainer vaardigheden.

Achtergrond en oorsprong, Semmy Schilt® kickboksen, terminologie, lesopbouw, oefenstof oefenvormen, techniek en hoe dit te verbeteren, wanneer en waarom, werken met worksheets, groeten, theoretische onderbouwing, corrigeren en motiveren, gedragsregels. Kortom goed en verantwoord kickboksen in te zetten tijdens je Personal Training.

Verlengde opleidingsdag van 6,5 uur, Cursusmap, deelname certificaat ‘Kickboksen BASIS – Semmy Schilt®’ van QUENO Sportopleidingen in samenwerking met Fight Game Academy

Veilig en verantwoord kickboks les kunnen geven tijdens de Personal Training. Het kennen van goede techniek en de juiste correctie kunnen aanbieden op het geschikte moment. Passende workout routines kunnen maken en begeleiden. 

Iedereen die werkt als coach of Personal Trainer en kickboks training wil aanbieden aan zijn/haar klanten. De opleiding is geschikt voor sportinstructeurs, coaches en Personal Trainers die zich willen verdiepen. Twijfel? Mail ons!

Opleiding op MBO4 niveau, duur 1 dag. Studiebelasting zelfstudie 10 uur, na de opleiding. Opleiding tot ‘Certificaat Kickboksen BASIS – Semmy Schilt® kickboksen’ van QUENO Sportopleidingen i.s.m. Fitgh Game Academy.

Tijdsduur

1 DAG

Studiebelasting

1 verlengde opleidingsdag 6,5 uur, zelfstudie 10 uur na de opleiding

Niveau

MBO

Certificaat

Branche Erkend, Ingeschreven Bij Crkbo, Samenwerking tussen QUENO Sportopleidingen en Fight Game Academy - Semmy Schilt®

€ 349,-

Wil jij graag opgeleid worden door de echte MASTER op dit gebied?​

Met de korte intensieve opleiding onder leiding van Semmy Schilt® heb je meteen de beste docententraining die je van een meervoudig wereldkampioen mag verwachten en ontwikkel jij je tot een verantwoordelijke en goede instructeur!

Succesverhalen

Kennis, deskundigheid en een goede afwisseling van theorie en praktijk. En dat alles in een prettige sfeer. Mooie combi om tot leren te komen!!

De opleidingen zijn kort maar krachtig en heel erg interessant en vooral inspirerend. Je kan er een hele lange tijd weer mee vooruit!

Waarom juist voor Kickboksen BASIS van QUENO Sportopleidingen kiezen?

De enige korte, intensieve opleiding o.l.v. Semmy Schilt® 

Leer in een korte tijd precies dat wat je nodig hebt en doe daarna voldoende ervaring op met de aangeleerde methode en technieken. Vervolgens krijg je alle ruimte om te verdiepen door deel te nemen aan de vervolgopleidingen en mogelijkheden binnen het Semmy Schilt® Kickboksen concept. Ook kan je kiezen om je te verdiepen in de anatomie door de opleiding Basiskennis Anatomie of meer te leren over andere sportdisciplines die je kunt combineren met het kickboksen welke passend zijn binnen jouw trainingen.

De opleiding Kickboksen BASIS van Semmy Schilt® biedt je een uitgebreide basis om zelfstandig gedegen kickboks trainingen te geven tijdens Personal Training met de juiste opbouw, methodiek, oefenvormen en techniek. Leer kickboksen van de beste door je opleiding te boeken bij QUENO Sportopleidingen.

QUENOSPORTOPLEIDINGEN.NL (31)

Het jaar gaat hoe dan ook voorbij, maar over een jaar zou je wensen dat je vandaag was begonnen.

Hoe langer je traint met de verkeerde techniek hoe meer tijd je nodig zult hebben om de nieuwe juiste techniek erin te slijpen. Daarom wil je niet wachten maar nu starten met Kickboksen BASIS onder leiding van Semmy Schilt®. Jij wilt het beste voor je klanten en dat doe je door het beste uit jezelf te halen. Niemand kan jou daarbij beter helpen dan Semmy. “Wereldkampioen worden is niet voor iedereen weggelegd maar jouw eigen grenzen vinden, mentaal groeien en een vechtersmentaliteit ontwikkelen gun ik iedereen.”  Semmy Schilt®

Meld je aan, als:

Kies hieronder de datum van jouw keuze voor de opleiding Kickboksen BASIS - Semmy Schilt®

Je ontvangt een automatische bevestiging van deelname.
Je hebt geen voorbereiding nodig.

Week vooraf aan de opleiding komt de uitnodiging met laatste info.

Opleiding zelf:

Binnenkomst onder genot van kopje koffie of thee.
Start opleiding: kennismaking, theoretische onderbouwing d.m.v. presentatie; stukje geschiedenis, wie ben ik, wie zijn jullie, wat zijn de verwachtingen, theorie over de manier van lesgeven en benadering. Vervolgens een workout routine: hoe sta jij voor de groep, wat voor soort trainer ben jij of wil jij zijn? Techniek training, verschillende oefenvormen en combinaties.; veel praktijk.

€ 349,-

Wil je meer dan alleen de BASIS? Dan kun je je aanmelden voor het vervolg! Kickboksen Semmy Schilt® Level 1

Na positieve afronding van Kickboksen BASIS kan je je verder ontwikkelen in de tweedaagse opleiding Kickboksen Semmy Schilt® Level 1. In deze opleiding gaan we dieper in op de techniek, herhalen en lesgeven. Ook leer je hoe je op de juiste manier programma’s in elkaar zet en jouw kickboks trainingen naar een hoger niveau brengt. Periodisering volgens de methode die Semmy ontwikkeld heeft. Je krijgt persoonlijke feedback op je eigen techniek en het begeleiden van anderen.

De dagen beginnen met  trainingen waarin ruimte is voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en verbetering van houding en techniek. Daarna krijg je een moment van rust tijdens de presentatie waarin nog meer duidelijk wordt gemaakt over hoe je de trainingen het beste kunt geven en wat daarbij belangrijke onderdelen zijn. Tijdens de tweedaagse wordt veel aandacht besteed aan techniek en lesgeven. Zowel fysiek als mentaal zal je enorm groeien binnen het vak. Onder leiding van Sem schuilt er in iedereen een overwinnaar tenslotte! 

Heb je Kickboksen BASIS afgerond (of deze in de agenda voordat de Level 1 opleiding begint)? Dan kan je je aanmelden voor Kickboksen level 1. 

Wil je meteen alles? Dan kan je kiezen voor “Compleet” Kickboksen BASIS, Kickboksen Level 1 & Basiskennis anatomie pakket met korting. In de pakketprijs krijg je extra korting en volg je naast de Kickboks opleidingen o.l.v. Semmy de eendaagse cursus Basiskennis anatomie

Meld je hier aan voor de opleiding Kickboksen BASIS - Semmy Schilt®

Veelgestelde vragen

Snel antwoord op je vragen, wel zo prettig

Je wilt graag in korte tijd maar wel goed opgeleid worden. Belangrijke informatie weten om goede kickboks lessen te kunnen geven. Dat wat JIJ nodig hebt uit de opleiding kunnen halen. Persoonlijke aanwijzingen en tips krijgen. Je bent Personal Trainer of Coach en wilt graag leren hoe je kickboksen in kunt zetten op de juiste manier, tijdens je trainingen. 

Na de Kickboks BASIS opleiding kan je, als je minimaal 20 kickboks sessie binnen je PT hebt gegeven doorstromen naar Kickboksen Level 1. 

Deze opleiding is ontwikkeld voor Personal Trainers die kickboksen in hun training willen opnemen. Als je nog geen ervaring hebt in het trainen van andere mensen adviseren we je om je daar eerst in te verdiepen alvorens de opleiding te volgen. 

Als jij Instructeur, Coach of Personal Trainer bent maar je hebt weinig of geen ervaring met kickboksen dan kan je wel deelnemen aan de opleiding. Het kan zijn dat Sem je adviseert na de opleiding nog wat meer ervaring op te doen alvorens het te gebruiken in je trainingen maar meteen goed leren is natuurlijk beter dan iets afleren wat je jezelf op de verkeerde manier eigen hebt gemaakt… Dus je bent van harte welkom!

Het is mogelijk om een opleidingsdag in te halen in een andere opleidingsgroep / data.

De opleiding is ontwikkeld om te gebruiken tijdens één op één trainingen maar de informatie die je krijgt kan je breder toepassen dan dat. Natuurlijk ben je altijd welkom om jezelf te scholen en ontwikkelen.

Nog meer Succesverhalen

Contactformulier

Geen vraag is te gek