Pilates Advanced €198,- | BOOST YOURSELF!
09:00 to 14:30 - 26 februari 2021
QUENO Westerbork, Hoofdstraat 55

Tijd voor een nieuwe boost? GO ADVANCED!

Je bent Pilates instructeur en het is tijd voor een stapje extra. Nieuwe oefeningen, hogere belasting, meer variaties en combinaties. Nieuwe mogelijkheden zonder gebruik van materialen. Tevens goede fresh up van Pilates Instructor opleiding. Met de Advanced leer je een compleet nieuwe reeks aan oefeningen die meer uitdagend zijn en een geschikte aanvulling op de basis reeks die je al kent. De oefeningen zijn geschikt om je lessen afwisselend te houden, nieuwe uitdagingen te bieden en ook de mensen die al meer gevorderd zijn weer volledig uit te dagen. Voor jezelf is deze opleiding ook een uitdaging, je zult weer spieren voelen en oefeningen ervaren die je uit je comfort zone halen waardoor je weer vol enthousiasme en gemotiveerd lessen zult geven.

Inhoud:
Theorie, nieuwe oefeningen en uitgangshoudingen, variatie in spierbelasting, oefenreeksen.

Inbegrepen:
Cursusmap en certificaat

Doelstelling:
Advanced Pilates lessen kunnen verzorgen voor gevorderden. Hierbij werken met met de juiste opbouw methodiek, techniek en aanwijzingen.

Doelgroep:
Pilates Instructeurs.

Opleiding op MBO niveau, duur 1 dag, studiebelasting totaal 8 uur, opleiding voor certificaat ‘Pilates Advanced’ van QUENO Sportopleidingen.

Vrijdag 26 februari 09.00-14.30 | Westerbork

sportopleiding inschrijving

198.00

Organizer

Ticket Detail

Export

Location

Share our event