Pilates Advanced €198,- | BOOST YOURSELF!
09:00 to 14:30 - 19 november 2021
QUENO Westerbork, Hoofdstraat 55

Tijd voor een nieuwe boost? GO ADVANCED!

Je bent Pilates instructeur en het is tijd voor een stapje extra. Nieuwe oefeningen, hogere belasting, meer variaties en combinaties. Leer in deze scholing alles over nieuwe mogelijkheden zonder gebruik te maken van materialen. Pilates Advanced is tevens een goede fresh up van jouw Pilates Instructor opleiding. Met de Advanced module leer je een compleet nieuwe reeks aan oefeningen die meer uitdagend zijn en een geschikte aanvulling zijn op de basis reeks die je al kent. De oefeningen en Pilates reeksen zijn geschikt om je lessen afwisselend te houden. Je kunt hiermee nieuwe uitdagingen aan bieden en ook de mensen die al gevorderd zijn weer volledig uitdagen.

Deze opleiding is ook voor jouzelf een uitdaging, je zult weer spieren voelen en oefeningen ervaren die je uit je comfort zone halen. Hierdoor zal je na de opleiding weer vol enthousiasme en enorm gemotiveerd les geven!

Inhoud:
Theorie, nieuwe oefeningen en uitgangshoudingen, variatie in spierbelasting, Pilates Advanced oefenreeksen.

Inbegrepen:
Cursusmap en certificaat van QUENO Sportopleidingen

Doelstelling:
Advanced Pilates lessen kunnen verzorgen voor gevorderden. Hierbij werken met met de juiste opbouw methodiek, techniek en aanwijzingen. Nog beter kunnen differentiëren door op verschillende niveaus les te geven.

Doelgroep:
Pilates Instructeurs en toekomstig Pilates Instructeurs in opleiding die meteen willen verdiepen.

Opleiding op MBO niveau, duur 1 dag, studiebelasting totaal 8 uur, opleiding voor certificaat ‘Pilates Advanced’ van QUENO Sportopleidingen.

Vrijdag 19 november 09.00-14.30 | Westerbork

LET OP vrijdagavond 19 november geven we de opleiding Power Pilates. Beide opleidingen zijn goed te combineren!

sportopleiding inschrijving

198.00

Organizer

Ticket Detail

Export

Location

Share our event